De werkzaamheden in het hart van Meliskerke gaan onvermindert hard door. Al enkele maanden is de Torenstraat afgesloten voor doorgaand verkeer en is het dorpshart vaak moeilijk bereikbaar. Vanaf het begin van de werkzaamheden is er een omleidingsroute via Grijpskerke ingesteld. Neem deze route als u niet in Meliskerke moet zijn. Vanaf de Koekoeksweg, de Bergstraat en de Valkenburgstraat is het voor bestemmingsverkeer toegestaan om de Torenstraat in te rijden en in de parkeervakken bij de winkels te parkeren.  RIJ DAN VOORZICHTIG EN GEEF HET WERKVERKEER DE RUIMTE!!  Doordat nu ook begonnen is met het vernieuwen van de kabels en leidingen onder het trottoir in de Dorpsstraat is er maar 1 rijstrook beschikbaar en daardoor behoorlijk smal voor het verkeer. Rij ook hier voorzichtig en denk aan de werklieden en de voetgangers! Het gedeelte van de Dorpsstraat tussen de Corn. Jaspersesstraat en de Torenstraat is nu afgesloten voor alle verkeer.   Ook in de Burg. Adelaarstraat is begonnen met het openbreken van het trottoir en is daardoor afgesloten voor auto's vanaf de inrit naar dorpshuis "Ons Huis". Daardoor is het niet mogelijk meer om uw auto dichtbij bakker Koppejan te parkeren. Komt u met de auto vanaf de rotonde richting de winkels in Meliskerke, parkeer dan uw auto zoveel mogelijk op het parkeerterrein bij dorpshuis "Ons Huis". Deze parkeerruimte is geschikt om op loopafstand van de winkels uw auto te parkeren. Intussen is men volop bezig met de sloop van kleuterschool "De Schutte".  Op deze plaats zullen parkeerplaatsen gerealiseerd worden. Via deze website, Facebook en Instagram houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen! Een foto overzicht van alle werkzaamheden vindt u hier.

Lees meer...

2020... een bijzonder jaar dat voor velen een jaar is om nooit te vergeten. Het jaar begon nog redelijk normaal, maar al wel met de berichten uit het buitenland dat Corona onderweg was. Ook wij in Meliskerke zijn getroffen door het Coronavirus, met voor veel mensen persoonlijke ervaringen. Privé en zakelijk zijn veel mensen getroffen door het virus en de opgelegde maatregelen. Wij hopen in 2021 weer op een normale samenleving waarin alles weer “normaal” mag gaan verlopen. Daarom wensen wij een ieder een gezond en “normaal” 2021! In het dorpshart is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de herinrichting van de Torenstraat. Op deze website, via de gelijknamige facebookpagina en sinds kort ook via instagram hebben wij u op de hoogte proberen te houden van alle ontwikkelingen. Door de vele positieve reacties mogen we concluderen dat de inwoners er tevreden tot zeer tevreden over zijn. In januari gaat JDINFRA weer verder met de werkzaamheden. Die zullen plaatsvinden op de T-splitsing Torenstraat/Dorpsstraat/Burg. Adelaarstraat. De voormalig kleuterschool "De Schutte" zal afgebroken worden en ook de Burg. Adelaarstraat ter hoogte van Bakkerij Koppejan zal flink aangepakt worden. Dat zal aardig wat overlast geven... Kom dan zoveel mogelijk lopend of op de fiets. Komt u met de auto: Parkeer zoveel mogelijk op de parkeerplaats bij het dorpshuis "ONS HUIS".   Bedankt voor alle leuke reacties en uw/jullie betrokkenheid bij ons dorp Meliskerke. Geniet met uw gezinnen van de feestdagen.

Lees meer...
Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro