Over ons

Het bestuur van de dorpsraad Meliskerke wordt gevormd door Meliskerkenaren. Alle vergaderingen zijn in principe openbaar, en dus voor iedereen bij te wonen. De dorpsraad Meliskerke zet zich in voor het in stand houden en verbeteren van de leefbaarheid en het bevorderen van het welzijn van de inwoners van Meliskerke. Inwoners kunnen de problemen en/of kansen met betrekking tot de leefbaarheid in het dorp op de agenda van de dorpsraad zetten.

De bedoeling is dat werkgroepen, bestaande uit inwoners en één of meer leden van de dorpsraad Meliskerke, zelf nadenken over de mogelijke oplossingen (al dan niet met de gemeente Veere) en deze concreet uitwerken en evalueren. Zo werken zij zelf aan de ontwikkeling van hun leefgemeenschap.
De dorpsraad Meliskerke onderhoudt contact met de gemeente Veere. De gemeente informeert ons over plannen in ons dorp, en staat open voor gezamenlijke voorbereiding (d.m.v. werkgroepen) van projecten die zij gaat uitvoeren in het dorp.

De data van de dorpsraadsraadvergaderingen vindt u hier.
De vergaderingen hebben plaats in Verenigingsgebouw Ons Huis, Burgemeester Adelaarstraat 26 in Meliskerke.

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro