Meliskerke 21-04-'22

Het is alweer tijd voor de volgende update van de situatie van de woningen in de Sivertstraat.

Onze Keukengroep is weer keihard aan de slag gegaan, alle spullen, ja dat zijn er mega veel, zijn gesorteerd, schoongemaakt en in de kastjes gelegd. Nu zijn er al 2 keukens helemaal klaar om gebruikt te worden.

De Linnengoed groep is aan de gang gegaan met een enorme stapel beddengoed, handdoeken, washandjes, keukendoeken enzovoort, alles is fris gewassen en wordt nu wij spreken ingeruimd.

De Aansluitgroep hebben we ook al meerdere malen zien rondcrossen op het eiland, overal haalden ze spullen op en sloten ze lampen aan en voor wasmachines draaiden ze hun hand ook niet om...

De Meubelgroep is onder leiding van een heuse meubel/inrichting deskundige aan de slag gegaan en hebben al heel wat meubels vervoert en getild naar de juiste locaties.

Het Welkomstcomité van Meliskerke heeft gezorgd dat de vluchtelingen allemaal een pakketje met persoonlijke verzorgingsproducten krijgen en dankzij de bereidwilligheid van de inwoners krijgen ze ook een voedselpakket om de eerste dagen mee door te komen.

Woning 2 1
Woning 2

Daphne is hard bezig om alle dingen voor te bereiden voor als de vluchtelingen er zijn, ze regelt dat er buddy’s zijn opgeleid zodat de vluchtelingen ieder een eigen aanspreekpunt hebben, voor allerlei zaken waar ze vragen over hebben.

Dit was tot nu toe even de update van deze week☻ 

Mede namens alle coördinatoren van Hulpcentrum Oekraïene,

Anne Spruijt.

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro