Meliskerke 19-04-'22

Motorcrosser Kevin Spruijt uit Meliskerke maakte zaterdag na meer dan een jaar afwezigheid zijn comeback in de tweede clubwedstrijd van de MSV de Uitlaat.
Op het Sloehavencircuit maakte de 28-jarige Yamaha-rijder na zijn start grote indruk bij alle aanwezigen.
De Meliskerkse crosser pakte namelijk direct kopstart bij de licentiehouders in de gezamenlijke klasse 125 cc, 250 cc en 500 cc. Die koppositie gaf hij tot zijn eigen verbazing niet meer uit handen en won daardoor glansrijk deze manche. Voor zijn concurenten Scheele, Leeuwesteijn en Van de Bosse.

Kevin Spruijt
©Ronny Vanhulle/Kevin Spruijt

Kevin Spruijt gaf aan door een geweldige start de kop te hebben kunnen pakken en tegen alle verwachtingen in deze tot het einde vol te hebben kunnen houden. Dit gaf hem zo’n goed gevoel dat hij volop gaat werken om bij zijn favoriete Supercross in Aagtekerke voor de prijzen te gaan en die naar Meliskerke mee te willen nemen.
Door alle inspanning tijdens de eerste manche startte de tweede manche wat moeilijk waardoor deze minder spectaculair verliep.

Kevin Spruijt 2
©Ronny Vanhulle/Kevin Spruijt

Ook maandag bij de Paascross in Wemeldinge heeft Kevin de zwaarste klasse (500 cc) op zijn naam geschreven. Het publiek was in grote getale aanwezig en konden door het prachtige weer volop genieten van de vele rijders. Tijdens de training kwam Kevin ten val waarbij hij zich aardig bezeerde. Ondanks de pijn reed hij beide manches mee en ging ook in Wemeldinge als eerste over de eindstreep! 

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro