Meliskerke 29-06-'21

Beste Meliskerkenaren en anderen,

Meliskerke beweegt heeft mij gevraagd een activiteit te verzorgen! Dat lijkt me super leuk! Velen van jullie zullen mij wel kennen. Ik ben Willem Meijers, een enthousiaste twintigjarige en studeer Social Works aan de Hogeschool Zeeland. Daarnaast ben ik graag sportief bezig: mountainbiken, racefietsen en hardlopen. Afgelopen schooljaar heb ik naast Social Works ook de opleiding Personal Trainer gedaan. Omdat ik dit erg leuk vind ben ik mijn eigen bedrijfje gestart: Coaching-by-Willem. Van hier uit verzorg ik ook de activiteit voor Meliskerke Beweegt.
Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat iedereen een manier van sporten vind die bij hem of haar past; bij het lichaam, de mentale gesteldheid, de beschikbare tijd en wat voldoening geeft. In mijn coaching is dan ook de klant voor een groot gedeelte eigenaar van het proces en de doelen waar we aan werken. De klant geeft de wensen weer en ik maak er een professioneel proces van.

Coaching by Willem
Foto Coaching-by-Willem

Tijdens de bootcamp van Meliskerke Beweegt zal dan ook het niveau van groep bepalend zijn! Ben je beginnend?.. dan doen we een instapniveau. Ben je al gevorderd en kan je meer uitdaging aan? Dan is die mogelijkheid er ook! Meld je voor deze leuke bootcamp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-25426883.

Donderdagavond 1 juli is de eerste gepland.
19:00 - 20:00 13 tot 18 jaar
20:00 - 21:00 19+
8 en 15 juli de tweede en derde avond.

Hartelijke groet,

Willem Meijers

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro