Waterschap Scheldestromen voert vanaf maandag 1 maart 7:00 - vrijdag 26 maart 17:00 werkzaamheden uit aan de Koekoeksweg tussen Meliskerke en Aagtekerke om het watersysteem toekomstbestendiger te maken.

Daarvoor wordt de weg voor zo’n vier weken voor álle verkeer afgesloten.

Tekst gaat verder onder de foto'sKoekoeksweg 5

Koekoeksweg 4

Koekoeksweg 2

Duiker vervangen
Om de waterafvoercapaciteit te vergroten en het peilbeheer in het gebied beter te regelen, vervangt waterschap Scheldestromen de duiker onder de Koekoeksweg. Een duiker is een grote betonnen buis of koker, die onder de weg ligt om de watergangen met elkaar te verbinden. Aannemingsbedrijf de Bokx voert de werkzaamheden uit.
Door het werk tegelijkertijd uit te voeren met de werkzaamheden rondom de herinrichting in Meliskerke wordt de overlast voor de omgeving beperkt.

Omleiding
Fietsers worden omgeleid via de Molenweg. Autoverkeer vanuit Aagtekerke en Domburg richting Koudekerke, Biggekerke en Meliskerke wordt omgeleid via de Pekelingseweg, Loodholseweg en Mariekerkseweg. Autoverkeer vanuit Meliskerke wordt omgeleid via de Burgemeester Huijsmanstraat, Mariekerkseweg en Loodholseweg.

Koekoeksweg 3
Aan beide zijden wordt een damwand in het water aangebracht.

Duiker Koekoeksweg
De nieuwe duiker is geplaatst.

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro