Na de sloopwerkzaamheden van kleuterschool "De Schutte" is JD Infra afgelopen week begonnen met het aanleggen van de nieuwe parkeerplaats tegenover bakkerij Koppejan. De contouren zijn al goed zichtbaar en binnenkort zal gestart worden met bestraten van de parkeerplaats. Het wegdek van de Burg. Adelaarstraat is nog erg modderig, maar de ingang van de bakkerij is goed bereikbaar. Z├ęker vanaf de parkeerruimte bij dorpshuis "Ons Huis" en de looproute via de Burg. Adelaarstraat.
De graafwerkzaamheden incl. het vervangen van het leidingwerk in de Dorpsstraat is ook een eind gereed en daar is reeds gestart met het bestraten van het trottoir.
Het gedeelte in de Dorpsstraat vanaf de rotonde richting de Corn. Jaspersesstraat is nog smal en echt alleen geschikt voor bestemmingsverkeer. Het gedeelte tussen de Corn. Jaspersesstraat en de Torenstraat is nog afgesloten voor het verkeer.
Doorgaand verkeer wordt nog omgeleid via Grijpskerke.

Torenstraat 49

Torenstraat 47


Torenstraat 48

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro