Dagopbrengst buitgemaakt bij woningoverval.

Drie gemaskerde mannen hebben in de nacht van zaterdag op zondag een vrouw in haar woning aan de De Keizerstraat in Grijpskerke beroofd van een fors geldbedrag. Muziekfestival Hrieps laat weten de dupe te zijn. Het gestolen geldbedrag was de dagopbrengst van het festival.
De overval vond plaats rond 03.15 uur. De overvallers waren donker gekleed en gemaskerd. De drie drongen toen de woning binnen door een ruit in te gooien. Eenmaal binnen eisten ze van de bewoonster geld. Daarna maakten de overvallers zich uit de voeten met een groot bedrag.

Honderdduizenden euro's
Volgens een buurtbewoner ging de overval razendsnel. De vluchtauto reed met piepende banden de straat uit. Het gaat vermoedelijk om een grijze auto. Volgens Hugo Kramer, organisator van het festival, is de gehele dagopbrengst van het festival meegenomen. Het zou gaan om honderdduizenden euro's.
De kans is groot dat de daders banden hebben met iemand in de festivalorganisatie. Ze moeten namelijk geweten hebben dat er op dat moment in die woning zo'n groot geldbedrag aanwezig zou zijn.

Getuigen
Het onderzoek naar de woningoverval is nog in volle gang. Op meerdere plekken in Zeeland wordt gezocht naar verdachte auto's.
Verder hoopt de politie op de hulp van getuigen die iets hebben gezien of gehoord van het incident.
Wij roepen hierbij iedereen op die mogelijk informatie kan aanleveren.
Meld dit bij de Politie Middelburg via het volgende telefoon nummer 0900-8844.

(Tekst Omroep Zeeland)

Politie Hrieps

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro