Datum: 27-02-2019
Locatie: Dorpshuis "Ons Huis"
Tijd: 19:00 - 21:00

Beste dorpsgenoten,

Eindelijk is het zover dat dit jaar de voorbereiding begint van de uitvoering van een van de belangrijkste punten uit het dorpsplan Meliskerke, namelijk de herinrichting van de Torenstraat in Meliskerke.

Als alles goed is gegaan, hebt u van de gemeente Veere een uitnodiging (zie bijlage) ontvangen voor de startbijeenkomst.
Het gaat overigens niet alleen om de herinrichting van de Torenstraat, maar ook om de tuin aan weerszijden van de kerk en een aantal plekken in de Dorpsstraat. Er moet een plan opgesteld worden waar alle betrokken partijen zich in kunnen vinden en waar we de komende 20 tot 30 jaar mee verder kunnen.

U kunt deelnemen aan een werkgroep of (bewoners)commissie.
Zoals in de uitnodiging van de gemeente staat, kunnen 6 personen uit Meliskerke deel uitmaken van de werkgroep.
Wij gaan ervan uit dat veel meer bewoners, gebruikers, ondernemers, leden van de Ondernemersvereniging en leden van de dorpsraad dan die 6 personen mee willen denken en praten en dat is ook mogelijk.
Hiervoor zal dan door de dorpsraad in samenwerking met de ondernemersvereniging een (bewoners)commissie worden ingesteld die de bewonersleden van de werkgroep gaat ondersteunen.

In de uitnodiging wordt u gevraagd om op die avond of per mail met idee├źn te komen. Om u een eindje op weg te helpen, wijzen wij u ook op de pagina met informatie over het dorpsplan op onze website. Misschien hebt u meegewerkt aan de totstandkoming hiervan.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met:
- Jaap Matthijsse (06-51326412 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
- Peter Gillissen (06-15288074 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Kortom: KOM NAAR DE STARTBIJEENKOMST EN DOE MEE!

image 2019 02 22

PB010285

 

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro