De werkzaamheden aan de Walcherseweg en de Middelburgseweg tussen Grijpskerke en Middelburg starten14 januari.
Het fietspad langs de Walcherseweg wordt dagelijks gebruikt door vele inwoners van ons dorp, waaronder grote groepen scholieren, die zich naar Middelburg begeven om daar te gaan werken, naar school te gaan of richting het station.
Tijdens de werkzaamheden mogen de fietsers, als de werkzaamheden aan het fietspad plaatsvinden, gebruik maken van de rijbaan.
Als de werkzaamheden in Buttinge plaatsvinden (dit is vooral de langste fase en de meest intensieve) moeten de fietsers omrijden via de Stenen Kruisweg.
Fietsers die vanuit ons dorp naar Middelburg willen kunnen dus gemakkelijker via de F. Barbarossaweg of de Hogelandseweg rijden en niet via de Poppendamseweg...
De werkzaamheden zijn te volgen via de KWS App. Deze app is te downloaden in de playstore of de google Appstore. Zoek op herinrichting Middelburgseweg-Walcherseweg en druk op favoriet.
Zodra de KWS een bericht plaatst ontvangt men dit direct in de app. Zo blijf men dus op de hoogte tijdens de werkzaamheden.

Walcherseweg

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro