Pluimveehouder Piet Wouters heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Wint de Meliskerkse ondernemer de Groene Innovatieprijs Veere 2018?
Pluimveehouderij Wouters in Meliskerke heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf gaat voor energieneutraal en probeert alle overlast voor de samenleving op het gebied van uitstoot en afval zo veel mogelijk te beperken. Het energieverbruik is al enorm verlaagd door gebruik te maken van zonne-energie. Door middel van verbranding wordt mest omgezet in groene energie. Daardoor is de negatieve spiraal van milieubelasting doorbroken.
Tijdens de Dag van de Landbouw hebben vele bezoekers al een kijkje bij Pluimveehouderij Wouters kunnen nemen. 

Eigenaar Piet Wouters geeft aan: “We proberen altijd transparant en open naar de omgeving te zijn. We doen mee aan open dagen, praten met mensen, zijn open in onze bedrijfsvoering. We willen positief zijn voor de pluimveehouderij, en dit graag in een positief daglicht stellen.” 

image 2018 12 01 

                                                                                                                                      Foto gemeente Veere

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro