Een groep jongeren wil een multifunctionele sportkooi van 9 bij 20 meter realiseren. De kooi moet komen in het verlengde van de skatebaan op het trapveld bij de speeltuin. Ook is de wens om het trapveld te renoveren. Een sportkooi geeft de mogelijkheid om de kleintjes gelijktijdig te kunnen laten voetballen met de groteren als die gebruik maken van het trapveld. Ook kan in de kooi gevoetbald worden als het trapveld niet gebruikt kan worden na hevige regen- en sneeuwbuien. Het uitgangspunt van de groep is dat jongeren het gehele jaar actief buiten kunnen bewegen.

Momenteel is de groep bezig met het tekenen van een plan. Bij diverse bedrijven zijn offertes opgevraagd. Ook wordt voldoende draagvlak gezocht bij de jeugd, de speeltuinvereniging, de school, omwonenden en ondernemers om een beroep te kunnen doen op het Leefbaarheidsbijdrage van de gemeente Veere.

Het initiatief wordt ondersteund door Stichting Welzijn Veere en de dorpsraad Meliskerke.

sportkooi
Links van de skatebaan is ruimte voor de sportkooi. Foto Hanneke Oosterhuis

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro