De gemeente Veere heeft een concept-programma gemaaakt voor de bedrijfsterrreinen. Dit concept wordt op maandag 14 november aanstaande besproken in het gemeeentehuis.

In het concept wordt ook aandacht besteed aan het bedrijventerrein Rapenburg in Meliskerke. Dit terrein is niet opgenomen in de provinciale inventarisatie van bedrijventerreinen. Het terrein is namelijk kleiner dan 1 hectare. Wel wordt opgemerkt dat het terrein belangrijk is voor de lokale bedrijven. In het rapport zijn ook de resultaten opgenomen van het onderzoek door HZ-studenten.

De gemeente zet in op herstructurering van het bedrijventerrein Rapenburg. Doel van de herstructurering is de kwaliteit van het terrein te vergroten zodat gevestigde bedrijven beter kunnen functioneren. Daarnaast kan door herstructurering ruimte worden vrijgemaakt voor uitbreiding of nieuwvestiging.

Mogelijkheden zullen worden onderzocht om functies die niet op een bedrijventerrein gevestigd hoeven te zijn te verplaatsen naar een andere lokatie waardoor er op het terrein meer uitgeefbare ruimte ontstaat.

Het complete concept programma vindt u hier

bedrijventer
Op de plek waar de auto's staan kan uitgebreid worden. Foto Hanneke Oosterhuis 

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro