Ruim 65 jaar mode en meer bij Joosse Meliskerke

Het begon allemaal in 1954: Lein Joosse met zijn toekomstige vrouw richt in Meliskerke een dorpswinkel op in klederdrachtstoffen, onderkleding, woningtextiel en bedden. Hij ging de klanten langs met de transsportfiets. Verder is het assortiment nu wel nog breder geworden, Leuk detail: de kast uit 1954 staat nog steeds in de winkel. We hebben nu kleding voor alle leeftijden, van sok tot hoed: rokken en jurken, herenkostuums en hoeden op maat en helemaal naar wens van de klant. Voor speciale gelegenheden staan we altijd klaar, ook als we gesloten zijn. Verder bieden we woonproducten voor binnen en buiten, zoals gordijnen, vitrage, tapijt en zonwering. Verantwoorde spullen met een goede kwaliteit en een redelijke prijs.

Jeannette Vite:
Een productgroep die bijzondere aandacht verdient, is bed textiel van Jeannette Vite: streelzacht, vederlicht van de beste kwaliteit, gemaakt van tencel, een honderd procent natuurlijk materiaal, namelijk houtvezels. De hoeslakens dienen als overtrek en matrasbeschermer ineen: er is geen molton of laken meer bij nodig. Ze zijn ademend, reguleren de temperatuur, weren huisstofmijt en bedwants en zorgen voor een schoon matras dat niet gereinigd hoeft te worden.

Oplossingsgericht meedenken:
Bij de verkoop van deze onvoorstelbare hoeveelheid producten hechten we samen aan eerlijk advies en we willen mensen goed en eerlijk helpen, zodat ze blij de winkel uitgaan.”
Zo brengen we bij mensen die niet meer naar de winkel kunnen komen hun bestelling thuis of geven we het opzicht mee. Zijn er mensen met bepaalde beperkingen kijken we samen met de klant naar oplossingen.
Wat al die jaren wel hetzelfde is gebleven, is het persoonlijke contact met de klant.

Torenstraat 11-13
0118 - 56 60 22
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.joossemeliskerke.nl
https://www.joossemeliskerke.nl/webshop
http://www.jeannettevite.nl/video/promotievideo.mp4

Joosse2

Kloppen uw gegevens niet of wilt u zichzelf profileren? Neem contact op met de webmaster

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro