Verfdejonge.nl is een verfhandel, die kwaliteitsverf levert voor een lage prijs.

De kwaliteit van onze verf is af te lezen aan onze merken: alle grote merken zijn in ons assortiment vertegenwoordigd. Daarnaast hebben we een keur aan gespecialiseerde merken voor bijvoorbeeld metaal, tuinonderhoud, vloer en beton.

De prijzen van onze verfwaren zijn doorgaans 30 tot 60 procent lager dan de adviesprijzen. Een lage prijs is dus niet te veel gezegd!

Onze service en ons advies zijn ook van topkwaliteit. Daar staat eigenaar Tristan de Jonge garant voor. Bovendien zorgen we ervoor dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

Je kan je verfartikelen en verfaccessoires online bestellen op onze webshop. Voor aankoop van je verfwaren kan je terecht in onze verfwinkel aan de Torenstraat 24. Een groot deel van ons verfassortiment is ook hier te vinden. Ook allerlei verfbenodigdheden kan je hier kopen, zoals kwasten, rollers, afplakband, enzovoorts.

Wij helpen je graag met goed advies over je verfproducten.

De moeite waard om eens langs te komen!

https://www.verfdejonge.nl/
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verf de Jonge 1 1

Kloppen uw gegevens niet of wilt u zichzelf profileren? Neem contact op met de webmaster

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro