Sfeerimpressie 03

Graag willen wij u, als medeburger of als belangstellende, op de hoogte houden rondom de voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden die plaats vinden tijdens het realiseren van de herinrichting Torenstraat. Wij nodigen u uit om zo nu en dan een kijkje te nemen op deze pagina om de voortgang van het project te volgen.

De leden van de bewoners-/ondernemerscommissie Herinrichting Torenstraat e.v. bestaat uit de volgende personen:


Aart Koppejan
Carlo Rotte
Jaap Matthijsse
Julian Wisse 
Kees Roelse
Leon Joosse
Maarten Dijkshoorn
Marco Janse
Meint Smit
Natasja de Klerk 
Peter Gillissen
Sjaak Wisse
William Boone

Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Werkgroep herinrichting Torenstraat. 

Boomwortelkanalen
Boomwortelkanalen
In verband met de komende herinrichting van de Torenstraat worden er op 9 juni werkzaamheden uitgevoerd rondom de bestaande en te behouden bomen. Om de bestaande bomen alvast voor te bereiden op de herinrichting vind er een zogenaamde groeiplaatsverbetering plaats (men noemt dit ook wel “ploffen”). Onder hoge druk worden er ondergronds nieuwe wortelkanalen gemaakt en deze worden gevuld met organische voedingssupplementen. De machine bouwt druk op en dat geeft motor geluid. Het ploffen zelf maakt een sissend geluid met lichte knallen.

Sfeerimpressie 02

 Sfeerimpressie 01

Hierboven ziet u 3 sfeerimpressiefoto's.
Hieronder de concept bestektekening. Allen ontvangen vanuit de Gemeente Veere. 

Bestektekening

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro