De 10e Kunst aan de Kust in Zoutelande en Meliskerke wordt dit jaar gehouden van donderdag 17 augustus van 14.00 - 18.00 uur, vrijdag 18 augustus en zaterdag 19 augustus van 11.00 - 18.00 uur.
Op 26 locaties exposeren 70 semi en professionele kunstenaars.
 
In Meliskerke zijn werken te zien in de Odulphuskerk van Ina van der Meulen (aquarellen), Carin van Riel (sieraden), Riek Sanderse (keramiek objecten), Arjen Pouwer (keramiek) en Lia Willemse ( fotografie).
Bij Tuinhouthandel Carlo Rotte aan Torenstraat 33-35 is Wim Antheunisse met houtsnijwerk aanwezig.
In het huis/tuin aan de Meliskerkseweg 4 wordt geëxposeerd door Marina Pellegrino (olieverfschilderijen), Beeldhouwgroep De Steenloper (beelden), Hanneke Bruijnjé (keramiek) en Marlies Gerrichhauzen (keramiek).
 
In Boekhandel De Boekenmolen is op donderdag 17 augustus om 15.30 en 16.30 uur schrijver/verteller Frans van der Heijde aanwezig. Hij is specialist op het gebied van Zeeuwsche vertellingen en geschiedenis. 
Op vrijdag 18 augustus om 13.30 en 15.30 uur is Rinus Spruit present. Hij is de schrijver van het boek "De Rietdekker" en "Een dag om aan de balk te spijkeren". In september verschijnt zijn nieuwe boek. 
 
Meer informatie is te lezen in de bijlage.
Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: Elloro