Van Eijzeren tuinaanleg en onderhoud is actief in de groene sector! Mijn streven is om mensen plezier aan de tuin te laten beleven. Zowel thuis, bij het werk of bij een recreatiewoning! Groen moet het doen!

Wat kunnen wij voor u betekenen:
- Ontwerp
- Aanleg
- Onderhoud
- Bestrating
- Tuinverlichting
- Schuttingen
- Vijvers
- Vlonders
- Pergola's

Bij het ontwerp gaan we samen kijken wat uw wensen zijn, aan de hand daarvan maken we een ontwerp op maat voor u. Hierin kunnen wij onze creativiteit kwijt!
Zowel de lijnen in het ontwerp als de invulling daarvan. Wij kunnen u passend advies geven over verschillende soorten verhardingen en afscheidingen.
Natuurlijk kunnen wij ook een mooie invulling voor de borders bedenken, het zogenoemde beplantingsplan. Hierin zoeken we naar een mooie combi tussen hoog en laag, bloeiend en groenblijvend. Zelf werk ik graag veel met vaste planten omdat je daar vaak een lange bloeiperiode hebt. In een uitgekiend beplantingsplan kunt u zo een lange periode van een bloemenpracht genieten!
Ook de aanleg kunt u door ons op een vakkundige wijze laten uitvoeren!
Voor onderhoud zijn er verschillende mogelijkheden, wij nemen die graag met u door!

Wilt u met ons de uitdaging aangaan of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-49405818

Ook kunt u ons volgen op Facebook en LinkedIn

                     fb-art

default-share

We hopen tot ziens!

Hartelijke groet,

Harmen van Eijzeren

Kloppen uw gegevens niet of wilt u zichzelf profileren? Neem contact op met de webmaster

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro