Sinds 2 december 2016 zijn aan 19 inwoners van Meliskerke welkomstpakketten uitgedeeld. Het gaat hierbij om 8 starters en 11 nieuwe inwoners.

Veel ondernemers werken enthousiast mee om te zorgen voor een leuke inhoud van de pakketten in de vorm van bonnen en/of presentjes. Daarbij krijgen de mensen uitgebreide informatie over alle activiteiten, verenigingen en organisaties in Meliskerke.

De ondernemers die meewerken zijn: Carlo Rotte, tuinhout en meer; De Jonge Verfdiscounter; snackbar 't Loodsje, cafe/slijterij Boone; Slagerij Wisse; Bakkerij Koppejan, de Dagwinkel; Joosse; Boekhandel De Boekenmolen; Ijsboerderij de Koehoorn; Kaasboerderij Mariekerke; Vitaminehoek De Kragge en Smederij Ido Matthijsse.

Ook het komende jaar zullen nieuwe bewoners een pakket ontvangen om hen op deze manier het gevoel te geven dat zij welkom zijn in Meliskerke, de smaakmaker van Walcheren. 

 

 

 

 

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro