Donderdag 5 oktober aanstaande zal het dorpsplan Meliskerke worden overhandigd aan de gemeente Veere. Het dorpsplan is een initiatief van de dorpsraad en de ondernemersvereniging van Meliskerke.

In het dorpsplan wordt onder andere een toekomstvisie beschreven over zaken als wonen en leven, zorg, onderwijs en maatschappelijke voorzieningen, bedrijvigheid en ondernemen, cultuur, sport en vrije tijd, verkeer en veiligheid, natuur en milieu.

Het dorpsplan biedt een goede basis voor overleg en realisatie in samenspraak met de gemeente. Veel onderdelen kunnen door de inwoners op eigen kracht worden gerealiseerd, dus zonder de gemeente. Op verschillende terreinen is juist de gemeente nodig met haar kennis, kunde, financiele middelen en verantwoordelijkheden voor de inwoners, de openbare ruimte en de publieke voorzieningen.

De overhandiging zal plaatshebben bij aanvang van de raadsvergadering om 19.30 uur in het gemeeentehuis in Domburg. De overhandiging is te volgen op de website van de gemeeente Veere.

De dag na de overhandiging is het dorpsplan te lezen op deze website.

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro