Koningsdag 2017 was in Meliskerke een dag met allerlei activiteiten. ’s Morgens om 9.00 uur opende wethouder Molenaar deze dag en aansluitend was er een aubade met medewerking van het fanfarekorkest Luctor et Emergo. Jong en oud zong mee. Daarna was er een fotopuzzeltocht waar veel mensen aan meededen.

’s Middags stond een fietstocht van 20 kilometer op het programma. Onderweg werd een stop gehouden waar een traktatie van Vitaminehoek De Kragge werd uitgedeeld. Aan de fietstocht werd actief deelgenomen door jong en oud. Aan het eind van de middag, toen alle fietsers terug waren van hun tocht, werden de winnaars van de fotopuzzeltocht bekendgemaakt. Vier winnaars (met nul fouten) kregen als prijs een ijstaart van ijsboerderij De Koehoorn.

Tot slot kregen de kinderen die mee hadden gedaan aan de kleurplaatwedstrijd niet alleen te horen wie van hen in de prijzen waren gevallen maar ook kregen alle deelnemers een medaille omgehangen. Het weer was goed, de sfeer was goed, wat wil een mens nog meer op een Koningsdag?

Foto's van deze activiteiten zijn gepubliceerd onder de button Foto/video.

Update: 30/4/2017

 

 

Copyright dorpsraad Meliskerke - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Privacy - Disclaimer
Website: Elloro